PERHATIAN SEMUA PENIAGA

ANDA DAH READY STRATEGI UNTUK KAUT  BERLIPAT-LIPAT KALI GANDA KETIKA KEMPEN RAYA ANDA KALI INI ?

TAHUKAN ANDA : MOOD PENGGUNA MEMBELI DI MALAYSIA BETAMBAH-TAMBAH APABILA MENJELANG RAYA


Ya betul, menjelang hari raya dan didalam bulan puasa inilah waktu yang terbaik untuk anda membuat persiapan dalam kempen raya anda. Bukan apa di Malaysia ini peratusan mendapati kadar pembelian untuk rakyat Malaysia akan bertambah apabila menjelangnya hari Raya. Jadi inilah masa yang terbaik untuk anda sama-sama terlibat untuk buat duit dan yang paling bestnya ialah melalui pemasaran ONLINE


TAPI...


ADAKAH ANDA DAH ADA STRATEGI MARKETING DALAM KEMPEN RAYA ANDA KALI INI?


"TIDAK SAYA TAK ADA STRATEGI"

Ehh...mana boleh macam tu, Kalau kita nakkan keuntungan semasa penjualan kempen raya anda nanti apa yang penting ialah ada PLANNING lebih-lebih lagi dalam pemasaran online dan apa yang bakal dikongsikan SANGAT EFEKTIF walaupun untuk NEWBIE. Nak tak kalau kami ajarkan kepada anda bagaimana nak letupkan sale anda sebagai contoh seperti mereka ini:



Yang kami tunjuk ini baru sedikit. Banyak lagi sebenarnya. Kalau nak tahu sebenarnya untuk menghasilkan result sebegini memerlukan satu kempen yang berjaya dari segi online.Tahukah anda 100% pembeli bertindak untuk membeli adalah disebabkan emosi, dan emosi membeli tersebut dapat diterjemahkan melalui copywriting. Dan untuk memberikan satu IMPAK MAKSIMA copywriting tersebut memerlukan STRATEGI?


MEMPERKENALKAN


STRATEGI COPYWRITING KEBABOM


Modul terbaik untuk memantapkan copywiting anda ditambah dengan strategi PROVEN yang kami telah terapkan kepada klien-klien kami.Apa yang bestnya strategi yang didedahkan dalam E-book ini adalah strategi REAL dan PROVEN yang pernah kami hasilkan. Kempen-kempen yang telah dilakukan ini takpernah lagi diceritakan dalam mana-mana tempat.


Tapi sebelum itu izinkan kami memperkenalkan diri terlebih dahulu penulis e-book ini



Nama diberi Mohamad Firdauz Alias, berpengalaman lebih dari 7 tahun dalam dunia perniagaan online terutamanya facebook. Pernah bekerja dan menjadi anak buah dengan salah seorang Sifu tersohor di Malaysia selama dua tahun. Kepakaran adalah dalam bidang penulisan terutamanya penulisan ayat-ayat jualan copywriting dan menghasilkannya secara 'bawah tanah' untuk klien-klien terpilih dalam pelbagai niech.Tak kiralah sama ada kedai makan, pakaian, spa ataupun produk beliau pernah menghasilkannya.


Nama saya Hazwan Dzul. Berpengalaman jalankan kempen viral 'underground' di Facebook & Instagram selama 5 tahun. Pengalaman uruskan duit iklan terkumpul sebanyak lebih RM450,000 dari pelbagai niche. Pernah membantu usahawan bumiputera dalam  membuat jualan mencecah RM1.1Juta  dalam masa 5 bulan.


APA YANG ANDA BAKAL DAPAT DALAM STRATEGI COPYWRITING KEBABOM INI ?

1. PEMILIHAN PRODUK KEBABOM - Kami ajarkan kepada anda produk apa yang boleh atau tak boleh, produk apa yang bakal hot dalam kempen raya anda nanti. KURANG RISIKO mesra NEWBIE
2. STRATEGI COPYWRITING KEBABOM - STRATEGI PROVEN yang boleh anda implimentasikan ke dalam kempen raya anda ini nanti. Strategi ini juga anda boleh gunakan untuk setiap promosi anda. Kami ajar step by step dengan dibahagikan kepada 4 FASA
3. CONTOH COPYWRITING KEBABOM - NAK CONTOH ?  Kami sediakan satu contoh untuk setiap fasa dalam strategi copywriting ini.


Bukan itu sahaja kami juga ada...


BONUS..BONUS..BONUS

VIDEO TEKNIK ILMU PENDAMPING HALAL - Strategi fb ads yang boleh digunakapai untuk "seru" pelanggan-pelanggan lama anda kembali membeli dengan anda.

(p/s ini Teknik Advance, Sangat Efektif,  jika newbie harap follow Step by Step)


WAH MACAM MENARIK, BERAPA HARGANYA ?

Untuk e-book ini harga asalnya adalah 

RM 100

Tapi untuk masa yang terhad ini sahaja kami boleh beri anda pada harga

RM 37 SAHAJA

*HARGA BAKAL DINAIKKAN SETELAH 100 PEMBELI TERAWAL


Bayangkan dengan RM 37 ini anda mampu mencecah 5 ANGKA. Kami tak minta lebih cukup sekadar anda gunakan ilmu yang telah kami berikan ini dengan sebaiknya.


  

30 HARI JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN !!!

Jika anda rasa pelaburan ini tidak berbaloi setelah 30 hari kami boleh kembalikan wang anda tanpa banyak soal. Yang penting kami mahu anda mendapat manfaat daripada apa yang kami bakal kongsikan ini.



WAH, MURAH SESANGAT NI..SAYA NAK BELI!!


Mudah sahaja caranya. anda isikan borang yang disediakan dibawah dan bank in ke akaun yang tertera. Disebabkan produk ini ialah e-book penghantaran akan dilakukan kepada anda melalui email.


AKHIR KATA. SEMOGA ANDA BERJAYA. DAH BOLEH START , GO!!



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
E-book Strategi Copywriting Kebabom
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau