PERHATIAN PENIAGA ONLINE

ADAKAH ANDA BUNTU ATAU SERING MENGALAMI MASALAH NAK HASILKAN AYAT-AYAT IKLAN DI FB YANG POWER, PROVEN  & CONVERT PADA SALE ?


    Pernah tak anda mengalami masalah sewaktu nak buat iklan sale anda bunyinya krik..krik? Dah buat copywriting (ayat-ayat iklan) tapi masih tak nak convert dan tak ada langsung orang yang pm. Dekat mana silapnya ya? Jika anda mengalami masalah-masalah seperti ini jadi anda harus membaca post ini sehingga ke akhir huruf  nukilan ini.. Teruskan bacaan

Jelas sekali untuk seseorang nak menghasilkan satu copywriting yang memukau memerlukan banyak latihan dan juga pembacaan yang berterusan untuk menulis ayat jualan. Ramai orang yang baru dalam dunia perniagaan online berpendapat bahawa copywriting ini tak memberikan apa-apa makna. Namun jelas sekali copywriting yang memukau mampu membuatkan pelanggan-pelanggan anda bertindak membeli produk anda.


Pernahkah anda buat lihat iklan atau tulis copywriting anda dan berlakunya seperti ini:

  • Rasa SAKIT KEPALA nak keluarkan satu ayat iklan
  • Rasa BERBULU-BULU tengok tiba-tiba copywriting anda di SAILANG dek pesaing.
  • Iklan dah RUN tapi pm KRIK KRIK
  • Dulu iklan copywriting jalan cantik tapi sekarang dah SLOW


Sebenarnya inilah apa yang kami alami dahulu dan seharusnya anda belajar sesuatu daripada kami sebagai JALAN PINTAS untuk anda terus maju kehadapan dalam meningkatkan sales anda melalui copywriting.


"APA!!? ADA JALAN PINTAS ?"


Ya kami ada jalan pintas untuk semua yang anda pernah alami dahulu ini. Sebabnya apa yang kami nak tampilkan kali ini adalah sesuatu yang AMAT BERHARGA buat kami. Ini kerana apa yang nak kemi tawarkan ini rata-ratanya memang dah PROVEN RESULT !!! Kami dah hasilkan, kami dah cuba runkan iklan dan kami dah tahu juga bagimanakah HASILNYA... SERIOUSLY... TOTALLY WORTH IT!! Macam orang melayu cakap memang BERBALOI-BALOIII....


Nak tak kalau kami ajarkan tunjukkan Rahsia macamana dengan copywriting yang kami ada ini BISNESS ANDA AKAN:

  • Apply secara ADJUST, PLUG & PLAY dalam bisness anda dan terus MELETOP
  • Guna pada bisness kedai makan anda akan TAK MENANG TANGAN 
  • Kalau bisness seminar guna copywriting ni anda akan FULLY BOOKED!!
  • Bisnes pakaian anda HURU-HARA orang datang


Betul ke boleh macam nie?


ANDA TAK PERCAYA?

JANGAN PERCAYA SELAGI ANDA TAK TENGOK LAGI APA YANG TELAH KAMI HASILKAN

Lihat bagaimana dengan copywriting yang kami hasilkan ini kami berjaya HURU-HARAKAN kedai Bundle yang biasa-biasa , Bandoru menjadi satu FENOMENA di batu 3 Shah Alam sewaktu pembukaan november tahun lepas



Tak cukup dengan itu, kami juga berjaya LETUPKAN  hari ulang tahun pertama kedai emas, GULL JEWELLERY  BERPUSU-PUSU orang masuk datang dan membeli dek disebabkan ayak copywriting iklan yang kami hasilkan itu. Walaupun emas harganya mahal tapi masih boleh mampu menarik pelanggan membeli hanya dengan fb.



lagi adakah anda suka makan? ini kami bagi lagi bukti bagaimana dengan copywriting ini kami buat kan SATAY CAPITOL di Kampung Baru. Pelanggan BERKERUMUN  datang ke kedai sehingga ada harinya terpaksa TUTUP AWAL kerana SOLD OUT!!  Tak caya boleh datang sendiri ke Kampung Baru dan alaminya sendiri..


Ada lagi, anda tengok pula bagaimana delivery servis sandwich GARSA KITCHEN TAK MENANG TANGAN dek kerana tempahan yang MENDERU-DERU

(Video Kempen Yang Kami Produce)



dan ada lagi..Ini seminar kecantikan Dr RUSHMINI, Tiket seminarnya habis SOLD OUT dan FULL HOUSE 


"WOW BANYAKNYA PROVEN RESULT, BAGAIMANA ANDA LAKUKANNYA? "

Sebenarnya kami sebelum ini bergerak secara UNDERGROUND dan takda siapa yang mengenali kami, dan kini kami rasa tibalah masanya untuk kami tampil kehadapan untuk membantu anda BERKONGSI BEHARGA yang kami miliki ini kepada anda semua. Kalau diikutkan banyak lagi yang kami bakal kongsikan dan semuanya ini akan disatukan dalam satu manuskrip copywriting terhebat tahun 2017 ini.

Memperkenalkan:



MUDAHNYA MENJEMPUT COPYWRITING


Tapi sebelum itu izinkan kami memperkenalkan diri terlebih dahulu penulis e-book ini



Nama diberi Mohamad Firdauz Alias, berpengalaman lebih dari 7 tahun dalam dunia perniagaan online terutamanya facebook. Pernah bekerja dan menjadi anak buah dengan salah seorang Sifu tersohor di Malaysia selama dua tahun. Kepakaran adalah dalam bidang penulisan terutamanya penulisan ayat-ayat jualan copywriting dan menghasilkannya secara 'bawah tanah' untuk klien-klien terpilih dalam pelbagai niech.Tak kiralah sama ada kedai makan, pakaian, spa ataupun produk beliau pernah menghasilkannya.


Nama saya Hazwan Dzul. Berpengalaman jalankan kempen viral 'underground' di Facebook & Instagram selama 5 tahun. Pengalaman uruskan duit iklan terkumpul sebanyak lebih RM450,000 dari pelbagai niche. Pernah membantu usahawan bumiputera dalam  membuat jualan mencecah RM1.1Juta  dalam masa 5 bulan.


APA YANG ADA DALAM MUDAHNYA MENJEMPUT COPYWRITING INI?

Sebenarnya banyak yang boleh diceritakan di dalam e-book Mudahnya Menjemput Copywriting ini..Antaranya


  • Copywriting-copywriting yang PROVEN keberkesanannya
  • Teknik GAYA BAHASA audien yang patut dipelajari untuk setiap NICHE
  • Rahsia bagaimana gaya penceritaan nak TARIK ORANG KERUMUN ke kedai
  • Gabungan FAKTA dan STORY TELLING di dalam setiap copywriting


dengan adanya e-book ini anda dapat memudahkan anda menjanakan idea dalam penghasilan copywriting yang PROVEN untuk niech anda. Anda hanya perlu BACA, COPY dan ADJUST ayat-ayat didalam e-book ini bagi menjadi satu ayat jualan anda sendiri yang mana akan setanding 7 tahun pengalaman.


KENAPA ANDA HARUS DAPATKANNYA

  • Sebagai rujukan bagi menghasilkan copywriting POWER
  • LIMITED - jarang-jarang sekali penulis ini nak menghasilkan e-book sebegini
  • TAK JUAL DITEMPAT LAIN - Yang nak belajar mengenai copywriting inilah produk yang harus anda miliki


BONUS ! BONUS ! BONUS !

  • 7 AYAT UNTUK DAPATKAN ENGAGEMENT TINGGI- Kami berikan anda 7 contoh ayat yang boleh berikan anda engagement kepada page anda
  • 1 COPYWRITING KENDURI KAHWEN - yang ni RARE, silap-silap kenduri kahwen anda penuh orang hadir.
  • 3 COPYWRITING TARIK DROPSHIP/EJEN - Korang tak payah susah-susah nak pancing orang untuk join bisnes korang.


WAH INI MENARIK, MACAMANA SAYA NAK DAPATKANNYA?


Kat luar sana 1 copywriting ada yang menjuanya dengan harga RM 300. jika nak dikalikan dengan 31 copywriting + 1copywriting kawen + 5 ayat engagement + 3 copywriting tarik dropship/ejen = 40 copywriting.
Anda cuba kalikannya sendiri.. Semuanya berjumlah

RM 12 000

Harga asal tapi kami tidaklah sekejam itu untuk berikan kepada anda harga ini untuk senaskah Mudahnya Menjemput Copywriting ini.Lagipun niat kami mengumpulkan copywriting ini adalah untuk berkongsi dan memandaikan umat manusia di muka bumi ini. Setelah berbincang kami telahpun bersepakat untuk memberikan harga ini sebanyak 


RM 197 seunit


tapi..tapi..tapi....


kami dah bersepakat bagi mereka yang menjadi 50 pembeli terawal kami akan berikan kepada anda..


R̶M̶ ̶1̶0̶0̶ ? bukannn...

R̶M̶ ̶9̶0̶ ? pun bukann...

R̶M̶ ̶70̶ ? pun bukan juga...


DAH TUE BERAPA??!!


LIMITED TIME ONLY

RM 37 SAHAJA

*Harga bakal dinaikkan lagi pada bila-bila masa sahaja.


AMARAN: JIKA LEBIH DARIPADA KOUTA YANG KAMI DAH TETAPKAN HARGA BAKAL KEMBALI KEPADA HARGA ASAL. BERTINDAK CEPAT SEBELUM TERLAMBAT

 

30 HARI JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN !!!

Jika anda rasa pelaburan ini tidak berbaloi setelah 30 hari kami boleh kembalikan wang anda tanpa banyak soal. Yang penting kami mahu anda mendapat manfaat daripada apa yang kami bakal kongsikan ini.



WAH, MURAH SESANGAT NI..SAYA NAK BELI!!


Mudah sahaja caranya. anda isikan borang yang disediakan dibawah dan bank in ke akaun yang tertera. Disebabkan produk ini ialah e-book penghantaran akan dilakukan kepada anda melalui email.


AKHIR KATA.SEMOGA ANDA BERJAYA.DAH BOLEH START , GO!!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Koleksi Mudahnya Menjemput Copywriting
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel contact@jobkartel.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaTams Idea (M) sdn bhd
No. Akaun21227300054414
Buka RHBNow  
PenamaBESTSHOPNATION ENTERPRISE
No. Akaun8007034062
Buka CIMB Clicks  
PenamaMuhammad Hazwan Dzulkafli
No. Akaun155014979887
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN